Kundeerfaringer

Camilla

Kim ser deg, bryr seg og er utrolig kunnskapsrik på mage/ tarm og kosthold. Han legger opp et skreddersydd program etter hva du har av ønsker. Behagelig men streng og personlig syns jeg det var deilig å bli kjørt hardt uten å bli skreket til som jeg har opplevd hos andre PT’r. Han oppdaget at jeg hadde delte magemuskler etter barnefødsler ingen fysioterapeut eller lege har oppdaget etter mange år med rygg/ hoftesmerter.

profile-pic
Camilla Myhre

Torill

Før jeg møtte Kim så likte jeg ikke tanken på å vise fram hvor dårlig form jeg var i og risikere å møte en PT på 20 år som skulle piske meg gjennom timene. Timene med Kim var heldigvis noe helt annet og han viste trygghet, kunnskap og inntrykk av oppriktig interesse for meg som kunde. Måten han presser meg på er motiverende og aldri masete, og selv om framgangen kan ta pause innimellom så forklarer han hvorfor og da føles det aldri som et nederlag.To av målene da jeg startet var å bli fri fra daglige magesmerter og å fullføre en “hemmelig” drøm jeg hadde hatt om å klare chinups, noe jeg ikke hadde trodd jeg ville klare. Magesmertene forsvant etter kort tid med endret kost og det var en helt ubeskrivelig følelse da jeg hadde gått en hel uke uten smerter. Tidligere var hver dag etter lunsj en kamp for å holde ut resten av arbeidsdagen. Nå har jeg vært fri for magesmerter i to år. Den første chinup’en jeg klarte uten hjelpemidler var også en stor seier og det er fortsatt like gøy selv om jeg nå bruker ekstra vekt i stedet for å få hjelp av en strikk.Jeg har aldri opplevd noe negativt fra Kims side. Han er flink til å både presse og oppmuntre, og det er godt å kjenne at man klarer å yte mer enn man trodde var mulig.De viktigste forandringene jeg har opplevd etter å ha jobbet med Kim kan jeg liste opp som; Fri for magesmerter, gått ned over 10kg, men økt i muskelmasse, fått masse energi, mindre søvnbehov og jeg kjenner meg sjelden sliten. Jeg har bedre konsentrasjon og fokus, stabilt humør, veldig sjelden søtsug (noe som var en daglig utfordring tidligere). Jeg har nådd flere treningsmål, noe som har forandret seg underveis, og der trening tidligere var noe jeg følte jeg måtte gjøre, er det det nå noe jeg gleder meg til.Til sist vil jeg si at Kim motiverer der jeg selv tviler. Hans tro på meg gir meg lyst til å yte ekstra, også mellom timene, for å nå mine mål. Presset er akkurat hardt nok, men aldri på en negativ måte. Måten han tar kunden på alvor vises gjennom tilbakemeldinger i appen hans og i timene, og når jeg ramler litt ut av det selvvalgte opplegget så følger han opp og veileder meg tilbake.

profile-pic
Torill Thune

Børge

Jeg kom i snakk med Kim i jobbsammenheng, og det viste seg at han tidligere hadde hatt stort sett de samme utfordringer med magen og kosthold som meg. Jeg har glutenallergi, og slet mye med energi og å legge på meg selv om jeg spiste glutenfritt. Etter å ha pratet endel med Kim forsto jeg at kompetansen hans var inngående på hvordan magen og kroppen fungerte og at han hadde lykkes med å overkomme problemene og nå kunne trene hardt med en kropp som faktisk tok til seg treningen. Jeg meldte meg derfor på opplegget med trening og kosthold. Videre kort fortalt fortsatte inntrykket av Kims kompetanse som solid, og jeg følte jeg alltid fikk veldig gode og utdypende svar på stort sett alle spørsmål jeg hadde. Jeg har vært veldig fornøyd med oppfølgingen, og vil absolutt anbefale Kim. Oppfølgingen til lavkarbo har vært suveren, og jeg føler nå at kroppen tar til seg trening bedre og at jeg har mer energi enn før, og et litt klarere hode.

profile-pic
Børge Bjørnseth
__CONFIG_group_edit__{"jusilw5x":{"name":"Paragraph","singular":"-- Text %s"},"jusim8ni":{"name":"Quote Title","singular":"-- Text %s"},"jusimmum":{"name":"Quotation Marks","singular":"-- Image %s"},"jusimu0n":{"name":"Author Name","singular":"-- Text %s"},"jusin0tq":{"name":"Author Image","singular":"-- Content Box %s"},"jusin92w":{"name":"Quote Box","singular":"-- Content Box %s"},"jusinfv3":{"name":"Quote Block","singular":"-- Content Box %s"}}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{"colors":{"b0430":"Accent Color"},"gradients":{}}__CONFIG_local_colors__

Nutrition as medicine

“The doctors of the future will no longer treat the human frame with drugs, but rather will cure and prevent disease with nutrition.”

Thomas Edison

Ikke vær sjenert, ta kontakt! :)